воскресенье, 7 февраля 2016 г.

Отрытки-шоколадницы к дню С.Валентина с использованием диги-бумаги/ Shokolaaditaskuga kaardid , kus kasutatud digi-paber

Всем привет!
Сегодня хотела-бы показать несколько работ где использовала диги-бумагу. Очень редко когда распечатываю бумагу, так как проще купить уже наборы бумаг да и дешевле, но иногда некоторые тематические всё таки покупаю на etsy. А иногда бывает, что некоторые фирмы предлагают скачать бесплатно, летом таким образом закачала очень суперскую бумагу с фруктами.  А в этот раз мне понравилась диги-бумага Сиззих, к дню С.Валентина, и с ней сделала несколько работ. Да и особо бумагу к этому празднику я не покупаю , так как редко делаю работы к этому празднику, в основном заказывают сладкие букеты.
В свои работах использовала несколько Сизиковских ножей: (сердечки, цветок розы, листики).
657562- Sizzix Framelits Die Set 5PK - Hearts, Scallop 
656640 Sizzix Bigz Die - Tattered Florals
659436- Sizzix Bigz Die - Garden Greens.
Tere,
Täna tahtsind näidata mõned shokolaaditaskuga kaardid, mis tegind Sõbrapäevaks. Väga harva , kui kasutan e. prindin digipaber, sest  väga tuhti nad on halba kvaliteediga ja tegelikult see on väga kuulukas. Muidu suured firmad vahel jagavad seda didi-paber hea kvaliteediga tasuta, nii sai suvel endale laadida väga  ilusad paberid puuviljadega ja nüüd  avastasin Sizzil väga ilus digi-paber Sõbrapäevaks , prindisin ja tegin igasugused projektid. Ka kasutasin oma töödes mõned Sizzix lõiketerad. Linki vajutamisel saate  leiate info kasutatud lõiketerade kohta.
657562- Sizzix Framelits Die Set 5PK - Hearts, Scallop 
656640 Sizzix Bigz Die - Tattered Florals
659436- Sizzix Bigz Die - Garden Greens.





Спасибо, что зашли в гости!
Tänades Irina, tulege uuesti minu juurde külla!

2 комментария:

  1. Какая яркая палитра! Очень стильные валентиночки получились!
    А я в последнее время даже картинки стараюсь не распечатывать - качество все равно хуже, чем у покупных листов. Да и дороже это получается, ты права;).

    ОтветитьУдалить
  2. Väga ilusad kaardid! Aitäh viite eest, ma printisin ka endale need paberid, ehk jõuan veel homseks midagi teha.

    ОтветитьУдалить